úterý 21. ledna 2014

Tajné pozadí našeho světa

Rozhodla jsem se převzít video, které by měl vidět každý. Neříkám, že tomu musíte věřit, stačí se podívat a zamyslet se. Každý chytrý člověk nevěří slepě každá informaci, kterou zaslechne nebo uvidí, ale raději si to ověří. Dávám vám zde tedy malou ochutnávku relativní pravdy, zda to tak je či není si ověřte dál sami, hledejte odpovědi na své otázky, zajímejte se a hlavně PROBUĎTE SE!



Z vážnějšího koutku doporučuji video Dr.Rauni Kilde, která mluví zcela otevřeně o "tajném pozadí světa". Mnozí z vás budou od první chvíle velmi dobře vědět o čem je řeč. Ostatní berte tyto informace jako fakta. Budete-li chtít, jistě se o jejich pravdivosti poměrně rychle sami přesvědčíte. Jak s nimi a se svým životem dále naložíte je vaše volba. (Jen pro upřesnění uvádím, že osobně souhlasím s 3/4 tohoto vysvětlení světa skrze video níže.)

"Bývalá finská ministryně doktorka Rauni Kilde je velice inteligentní žena, která má zvláštní schopnosti i jedinečné informace o utajovaném pozadí světa. Přednáší v šesti jazycích a napsala několik knih. Možná vám její naprosto jedinečné informace pomohou s orientací v tajném pozadí světa a zločinech, které už po dlouhou dobu probíhají proti celému lidstvu." 

ODKAZ NA VIDEO:

http://sidris.eu/view.php?cisloclanku=2012080005#.Ut6Y5dJNzIU

Žádné komentáře:

Okomentovat